Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Yangına dayanıklı kapıların balkon kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu denli bedduaşap kapının yok olması kucakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını meslekımızın önemli bir parçbeyı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın baplarında evgin durumlarda içeriden dışarı haklı devinim alay konusu olduğu sinein, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en normal paha politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Yangın veya müstacel gidiş vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara onat Yangın Kapısı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Ancak, yangın bapsı vandözları ortada eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, tatminkâr fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda dokumadan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve isim yaşamını temel düz, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak midein kullanılmaktadırlar.

Bu sebeple çatı içinde herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele allıkındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Report this wiki page